Rodinné pasy

06.11.2010 17:44

Touto formou Vás všetkých chceme informovať a celkom fajn produkte pre mladé rodiny z deťmi. Poskytovanie zliav na kartu "Rodinný Pas" je slušne rozbehnuté aj v podnikoch a predajniach v našom meste, tak kto má chuť pozrite si stránku a možete sa tam aj zaregistrovaťa podať žiadosť o vydanie karty.

Rodinné pasy vznikli ako projekt na podporu rodín s deťmi. Jeho podstatou je vytvorenie a realizácia systému poskytovania zliav a ďalších výhod rodinám s deťmi vo veku do 18 rokov.

Rodinné pasy sú aktivitou jednotlivých krajov. V súčasnej dobe projekt funguje v prvej lokalite Slovenska, a to v Žilinskom samosprávnom kraji. Zapojenie do projektu je pre rodiny zadarmo. Na základe registrácie je rodinám (i neúplným tzn. taktiež nezosobášeným partnerom a ich deťom, samoživiteľom, osobám majúcim deti v starostlivosti) vystavená karta Rodinné pasy. Podmienkou je trvalé bydlisko v zapojenom kraji a aspoň jedno dieťa vo veku do 18 rokov.

Držitelia Rodinných pasov môžu využívať zľavy nielen na území Slovenska, ale aj v Českej republike a v Dolnom Rakúsku. Projekt využíva vlastné siete RP, rovnako ako vernostný program Sphere card. Viac sa dočítate: www.rodinnepasy.sk/