ZUBNÁ HLIADKA

02.12.2010 11:56

V SOBOTU 4.12.2010 o 15:00 sa v kultúrnom dome uskutoční predstavenie/projekt Zubnej hliadky. Príďte sa aj vy pozrieť, ako odvážni a nezlomní agenti Zubnej hliadky v divadelnom predstavení zničia naničhodných bacilov, ktorí žijú v ústach a kazia zuby. Príďte sa naučiť, ako sa obrniť voči bacilom a ako ich účinne zneškodniť. Pomôžu vám v tom Agent Kefka a Agentka Pasta.

Začiatok predstavenie je 15:00, od 14:00 hod. sa začnú vymieňať zubné kefky.

Okrem divadelného predstavenia plného zábavy, pesničiek, ale aj informácií, ktoré je určené pre deti od veku cca 4 do 10 rokov, sú pripravené aj ďalšie atrakcie.

Nezabudnite si zubnú kefku

Po predstavení si budú môcť deti otestovať účinnosť svojich zubných kefiek. Každé dieťa by si malo so sebou na predstavenie priniesť svoju zubnú kefku aj z ďalších dôvodov. Po predstavení Zubná hliadka bude nasledovať praktický nácvik správneho čistenia zúbkov.

Okrem toho, každý, kto nám odovzdá svoju kefku, dostane za ňu zdarma novú kefku.

 

O projekte Zubná hliadka

Ide o osvetovú kampaň Slovenskej komory zubných lekárov a OZ Zdravé ďasná, ktorá zrozumiteľným a hravým spôsobom ukáže, čo sa deje v našich ústach a upozorní na dôležitosť ústnej hygieny. Deti a ich rodičov naučí starať sa o zuby.

Viac info o projekte: www.zubnahliadka.sk/